水道課

お礼 「断水についてのご協力願い」について

みな様のご協力により、すべての家庭の断水を回避することができました。

ご協力大変ありがとうございました。

また、沖縄県企業局の送水管切回し工事も無事終わりました。

今後も国道工事の進行に合わせ、送水管復旧工事の際、断水を予定していますので、ご理解及びご協力をよろしくお願いします。

読谷村役場水道課

The scheduled construction has been finished without having suspension of water service.

Thank you for your cooperation.

We will ask you your understanding again for other road construction on route 58 which requires suspension of water service will be planned in near future.

Please stay updated.

Yomitan village office Water section